Ποιοι Είμαστε

1997

Ο Γεώργιος Κατσατούρας, ιδρύει, μετά από 2 δεκαετίες εμπειρίας ως Οικονομικός & Γενικός Διευθυντής σε ιστορικές ελληνικές, εργοληπτικές επιχειρήσεις, την ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ Α.Ε. Έκτοτε, η εταιρεία συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες της προς μηχανικούς & εργοληπτικές επιχειρήσεις Δημοσίων & ιδιωτικών έργων. Σε επίπεδο αριθμών, οι πελάτες – συνεργάτες της εταιρείας, απαριθμούν σε εκατοντάδες εταιρείες & μερικές χιλιάδες μηχανικών.

2019

Με πρωτοβουλία του ιδρυτή της ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ Α.Ε. και με βάση τους επί τουλάχιστον 18 χρόνια συνεργάτες του ιδρύεται η spin-off εταιρεία,  ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ START YOU UP IKE, η οποία διαχειρίζεται έως σήμερα τις ιστοσελίδες CGUs:  Start You Up Greece & Δημόσια Έργα.   Σκοπός της, να διατηρήσει και να εξελίξει την γκάμα υπηρεσίων της ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ Α.Ε.

2021

Στις 27/2/2021 έφυγε από κοντά μας ο ιδρυτής της εταιρείας Γεώργιος Κατσατούρας. Επι 4 δεκατίες με σεβασμό, ηθική, γενναιοδωρία και την χαρακτηριστική ευγένεια που τον διέκρινε, προσέφερε με απαράμιλλη συνέπεια τις υπηρεσίες του στον εργοληπτικό κλάδο. Αφήνει ως παρακαταθήκη αρχές και αξίες, τις οποίες μεταλαμπάδευσε στην ομάδα συνεργατών του που θα συνεχίσει το έργο του τιμώντας τον.

Η ομάδα μας

Κατσατούρας Γεώργιος

Κατσατούρας Κωνσταντίνος

Μπόζος Δημήτριος

Τσορμπατζόγλου Λεωνίδας

Μπούρας Γεώργιος

Μπουλούτας Θεόδωρος

Κατσαντούρας Κώστας

Αλέξανδρος Σπύρου